Mostar se bori s divljim deponijama

Grad Mostar i Odjel za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove, u proteklom razdoblju, poduzimali su kontinuirane aktivnosti na uređenju javnih površina na kojima je bilo izvršeno nedozvoljeno odlaganje veće količine otpada.

Zbog neodgovornosti pojedinaca sve je više divljih deponija.

Njih je gotovo nemoguće iskorijeniti, jer usprkos akcijama čišćenja i apelima da se otpad odlaže na predviđena mjesta i da se čuva okoliš, uvijek se nađu oni koji se ogluše na upozorenja.

Komunalna poduzeća su izvršila čišćenje divljih deponija na lokacijama: uz cestu od kružnog toka prema Sokolu, uz most Franje Blaževića (Avijatičarski most) i Kosoru.

I dok se svijest pojedinih neodgovornih građana o čistoći grada još ne mijenja, stalne dojave savjesnih građana su korak više na putu ka čistijem Mostaru, priopćeno je iz Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostara.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Nije ovo dobro za turistićki kapacitet i uopšte znaćaj prestolnice. Žitelji se opetovano oglušavaju na oćite i kontinuirane apele u smislu savjesnog opštenja sa okolinom. Nećuveno.

  • Divlja Vlada koja treba ovo rjesavat….Istovarajte pred Kordicev stan i Covicevu villu pa ces vidjet za koliko ce se rjesit ova situacija…. KAKVA VLADA TAKAV NAROD….

  • Sve Hercegove savjetnike na teten. Pteimenovati u komunalne redare. Džabe kruh jedu…..nikomu nisu od koristi.
    Doduše ni od Hercega nema neke vajde.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.