Mostar: Sastali se Čović i Plenković

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović uz stranačke dužnosnike, sastali su se u Mostaru s predsjednikom Hrvatske demokratske zajednice i Vlade RH Andrejem Plenkovićem.

Sastanak izaslanstava održan je u 18 sati.

Nakon sastanka Čović i Plenković položit će vijence ispred spomenika pripadnicima III. Cimske bojne.

U 20.00 sati izaslanstvo HDZ-a RH nazočiti će i izbornom skupu HDZ-a BiH i koalicije stranaka Hrvatskog narodnog sabora koji se održava u Sportskoj dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru, piše Večernji List.

(www.jabuka.tv)


28 komentara

 • svaki glas protiv čovicha
  ja glas za spas hrvata na
  ovim prostorim….
  .,dobro promislite……..
  jer i vi ste saucesnici u
  nestanku hrvata…ima
  i drugih hrvata sem njega
  pustimo i njih 4 god——-
  nebudu li ured za 4 god,,
  smjena

  38
  8
  • HDZ BiH ucjenjuje ljude, tako su ucijenili i Plenkovića da će mu srušiti Vladu, ako on ne dođe u Mostar i ne dadne podršku Velikom vođi.

   12
   1
  • samo da znas.on ti je najveca komunjara. i pisao se kao jugosloven,,,to svi znaju.90-e je sa svojim drugovim kamenova autobus hdz-a u mostaru koji se vracao sa skupa u sarajevu

   8
   4
 • Džaba vam kontra Čovića kad nrmate kvalitetna protukandidata ni stranke
  HDZ je organiziran i ima veliko članstvo

  Zašto narod pored tako “groznog” HDZ-a ne hrli masovno u te druge stračice. 90tku napustilo članstva koliko ih je HDZ dobio

  Komšiš ne dolazi u obzir!
  Ne samo da ne bi zaustavio iseljavanje,već je čovjek KONTRA Hrvata i to otvoreno govori.

  Zašto mislite da je Čović jedini tjerao u EU?
  Iz hobija??

  Mislite da je lako ostvariti išta sa šačicom zastupnika? Kažete imao je Vladu,a šta vrijedi kad sve bitno zapne u parlamentu

  Kada bi nam Komšić bio TREĆI put tek tada bi se trebali ošamariti
  A ako smetaju neke stvari,uhljebi podobnih itd. to otvoreno treba protestirati ,sa niže razine a ne ugrožavati CIJELI politički položaj Hrvata u BiH

  8
  11
 • 1. Zna li itko kakva je vizija velikog vođe i dobročinitelja druga Gage? Zna se, naravno da ne zna jer njegova vizija je njegova osobna promocija kojom želi prigrabiti još jedan mandat iz kojega će prigrabiti još koji milijunčić. Ma kakav milijunčić, vjerojatno desetine milijunčića, jer ipak se radi o zadnjem mandatu, a i biološki životni vijek mu se bliži kraju i početi će se ponašati poput ranjene zvijeri i njegova vladavina će biti „kuku-lele“ za sve njegove podanike ukoliko mu ovi osiguraju mandati iza 19 sati poslije izbora 07. listopada. Đavlu nikad dosta i đavlu je uvijek malo i eventualna vladavina će biti obilježena bjesomučnom pljačkom preostalih ostataka koje partija kradezea još nije oglođala. U narednom mandatu možemo očekivati rasprodaju svih dobara koje kontrolira partija kradezea preko Gaginih instaliranih „sokolara“, a koje kontrolira tzv. hrvatski narod. Hrvatski narod u BiH više ne postoji. Zašto? Pa iz jednostavnog razloga što je iseljeno više od polovice, ali one polovice koja je radno i reproduktivno sposobna, a ostalo je nešto djece, nešto staraca, nešto hrabrih ljudi, onih koji se bore i nastoje spasiti što se spasiti može i njima kapa do poda, a preostalo su uhljebi umreženi u sve pore društva i koje čeka ista sudbina kao i sudbina velikog vođe dobročinitelja, koji će u svome zadnjem hropcu pokušati povući sa sobom što više, jer poslije njega može biti samo potop. Veliki vođa dobročinitelj je samo ostarjela buldog kerina koja će pokušati ubiti svoga vlasnika(hrvatski narod) ukoliko ga ne spase upravo oni koje tako bjesomučna napada putem svih medija jadnom zavedenom populacijom kojoj je dovoljno da ih drug Gago milo pogleda, malo potapša po ramenima i dadne koju kosku i malo napoja u korito.

  11
  3
 • Dragan je pravi covjek,zna i ćerilicu.Hvala dragi vođa ,nastavi kao i do sada, sve si nam dao,ništa nisi za sebe uzeo.
  Sada Dragane uzmi sebi koliko hoćes,mi svi imamo i previse,a ti ni auto nemaš.Vodi nas još idući 10 god.dok ne dođe netko od tvoje uže rodbine,jer imas gen vođe,dobročinstva i poštenja. Živio Dragan.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.