Mostar: Razbojnik upao u skladište Namexa i otuđio novac

U Mostaru je u subotu oko 21.10 sati prijavljeno kazneno djelo ‘Razbojništvo’, u kojem je otuđen novac te nije bilo ozlijeđenih osoba.

Kako se navodi iz MUP-a HNŽ, nepoznata muška osoba ušla je u stražnji dio objekta gdje se nalazi poslovnica trgovine ‘Namex’ u Ulici kneza Domagoja u Mostaru te je otuđila novac od dnevnoga pazara.

Razbojništvo je prijavila radnica trgovine M. P. (1979.), te je tijekom policijskoga očevida utvrđeno da je otuđen novčani iznos od oko 2000 KM. Razbojnik je uz sebe imao nož kojim je zaprijetio radnici tijekom počinjenja ovoga kaznenoga djela.

Iz MUP-a HNŽ priopćeno je kako se poduzimaju dalje mjere i radnje na otkrivanju i pronalasku počinitelja, prenosi Bljesak.info.

Podsjetimo, u srijedu 4. siječnja 2017. godine dogodila se i oružana pljačka poslovnice Namexa u Međugorju, u kojoj su tri maskirane i naoružane osobe upale u trgovinu i otuđile novac.

Tijekom proteklih 24 sata MUP HNŽ, osim ovoga, zabilježio je još tri kaznena djela, i to: jedno kazneno djelo ‘Teška krađa’, jedno djelo ‘Krađa’, te jedno kazneno djelo ‘Oštećenje tuđe stvari’.

(www.jabuka.tv)