Mostar: Predala se osoba koja je bacila eksplozivnu napravu

Policiji se u petak navečer predala osoba koja je iz jurećeg vozila bacila nepoznatu napravu koja je eksplodirala u tunelu kod Mostara nedaleko vozila u kojemu se nalazio načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga BiH general Ante Jeleč, javlja Hina.

Visoki policijski dužnosnik je za Hinu potvrdio kako se osoba koja je bacila napravu predala nedugo nakon što se dogodio incident i ispituju ga državni tužitelji Hercegovačko-neretvanske županije, piše Hina.

Glasnogovornik MUP-a HNŽ-a je za Bljesak.info potvrdio kako se jedna osoba po pozivu javila u policiju, ali više informacija će imati tijekom jutra dok se prikupe svi podaci.

Podsjetimo, general Jeleč je u državnom odvjetništvu dao izjavu o eksploziji u kojoj nije bilo ozlijeđenih niti je pričinjena šteta na njegovom vozilu.

Prema pisanju medija Jelečevo sužbeno vozilo je u tunelu preteklo drugo vozilo iz kojega je bačena nepoznata naprava koja je eksplodirala.

Jeleč je samo projurio kroz dim i incident prijavio policiji.

Pirotehničari iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije su napravili uviđaj te na mjestu događaja utvrdili manja oštećenja ivičnjaka kao i papirnate tragove koji upućuju da se radilo o eksploziji snažnijeg topovskog udara ili pak privrednog eksploziva.

U Mostaru je primijetan povećan broj policijskih ophodnja.

(Bljesak.info)


18 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.