Mostar: Policija locirala ukradeni kombi, ali ne i napadače na zaštitara

Još uvijek traje potraga za tri naoružane i maskirane osobe koje su sinoć otele kombi poduzeća “Stanić comec”

Naime, oko 20 sati, djelatnik “Delta security” je dojavio u PU Mostar da na području Donje Jasenice vrše potjeru za kombijem poduzeća “Stanić comerc”, koji je od strane tri NN maskirane naoružane osobe otet iz kruga navedenog poduzeća na lokalitetu Bišća polja, put za Aluminijski kombinat, a koji je natovaren s cigaretama.

Prilikom potjere, na putu za Slipčiće u tzv. “Njemačkoj”, počinitelji su pucali iz kombija iz vatrenog oružja i automatske puške i tom prilikom ranili jednog djelatnika Securityja i onesposobili njihovo vozilo, te nastavili u bijeg u pravcu Slipčića. Navedeno vozilo je ubrzo pronađeno na lokalitetu Debelo brdo, a u istom nije bilo cigareta, navode iz MUP-a HNŽ.

O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu, Odjel krim. policije i tužitelj, a lice mjesta je osigurano radi obavljanja očevida.

Zaštitar koji je ozlijeđen u sinoćnjem razbojništvu tvrtke Stanić u Donjoj Jasenici kod Mostara, nije ozbiljnije ozlijeđen i pušten je na kućno liječenje, javila je Fena.

Muška osoba I. S. (1974.) sinoć je primljena u Centar urgentne medicine SKB Mostar. Utvrđene su mu lake tjelesne ozljede te je pušten na kućno liječenje, priopćeno je iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

(www.jabuka.tv)