Mostar: Pokušaj krađe ploče s nazivom trga, privedena jedna osoba

Iako je do sada sa gotovo svih ruševnih objekata poskidano sve što se moglo skinuti, a tiče se željeza, bakra, mesinga, olova i drugih predmeta, posljednji pokušaj krađe dokaz je da su lopovi prešli i na relativno nove objekte.

Prije nekoliko dana sa središnjeg Španjolskog trga nestalo je nekoliko svjetiljki, a nije poznato gdje su završile. Isti trg ponovno je bio meta, ovaj put pojedincu, lopovu koji je pokušao skinuti ploču sa nazivom trga.

Prema službenoj policijskoj zabilješci, na osnovu dojave građana u utorak oko 16:10 sati policijski službenici su izašli na mjesto događaja gdje su primjetili da je netko pokušao skinuti spomenutu ploču. Građani su dali opis počinitelja, te je u veoma kratkom roku isti pronađen.

spanjolski_trg_mostar_

U službene prostorije je priveden A.P., koji je saslušan, a policija radi dalje na dokumentiranju ovog djela.

Do sada su nebrojeno puta ukradeni predmeti završavali na otpadima sekundarnih sirovina, iako radnici i vlasnici otpada znaju da bi otkupljeni predmeti mogli poticati iz krađe, ali se nakon toga gotovo ništa ne uradi, te je Grad konstantno na gubitku.

Mnogi su do sada bili svjedoci krađe rešetki sa kanalizacijskih odvoda, rešetki ispred ulaza stambenih zgrada, oluka, guma sa auta i slično. Do kada ovako, ne zna se.

(Bljesak.info)

Nema komentara

  • Dok god ova Drzava ne izide iz Banane repuplike dok god ne dodu kulturni i pravi politicari,da ove lopove ne strpaju tamo gdje im je mjesto tako ce biti.NIKADA A MOZDA NI TADA!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.