Mostar od svibnja zrakoplovima povezan i s Dublinom?

U petak su objavljene informacije da će zrakoplovna kompanija “Eurowings” započeti letove iz Mostara 16. svibnja 2018. godine, a letjet će se dva puta tjedno u Düsseldorf i Stuttgart. Prvi let bit će za Düsseldorf, za koji će biti uspostavljeni letovi srijedom i nedjeljom, dok će letovi za Stuttgart biti srijedom i subotom.

Kako je prije par mjeseci rečeno na konferenciji u Mostaru, održajoj povodom dolaska njemačkoga avioprijevoznika, cijena zrakoplovnih karata, odnosno jednosmjernoga leta bit će od 39,99 eura.

Zrakoplovne karte za linije Mostar – Dusseldorf, kao i Mostar – Stuttgart puštene su u prodaju već u studenom, a početkom 2018. godine Eurowings je Mostar povezao sa još nekim europskim destinacijama.

Naime, kako se može vidjeti na web-stranici Eurowingsa, iz Mostara će zrakoplovi letjeti izravno za Düsseldorf i Stuttgart, odakle će putnici dalje moći “uvezati” letove za nove destinacije.

Preko Düsseldorfa i Stuttgarta Mostarci će tako moći do španjolske Palma de Mallorce, potom Londona i Lisabona, ali i njemačkih gradova Berlina, Hamburga i Hannovera.

U petak je na Facebook stranici mostarske zračne luke objavljeno i da će zrakopolovna kompanija Eurowings Grad na Neretvi povezati i s Dublinom. Kako je navedeno u objavi, cijena leta biti će od 139,99 eura.

Ova informacija još se ne može pronaći na stranicama Eurowingsa pa preostaje pričekati službenu potvrdu.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.