MOSTAR: Nožem ranio prolaznicu! Pet policajaca ga jedva svladalo

U samom središtu Mostara, danas je jedna osoba nožem napala prolaznicu. Napad se dogodio oko trga Musala i Titovog mosta, prve su informacije o ovome incidentu koje smo dobili od građana.

Kako su za Bljesak.info rekli iz Operativnog centra PU Mostar napad se dogodio u 14 sati, a jedna je osoba ozlijeđena, a počinitelj napada je uhićen.

Neslužbeno smo dalje doznali kako je napad počinio naoružani razbojnik koji je napao slučajnu prolaznicu pored hotela Bristol. Uz prijetnju nožem od djevojke je uspio uzeti mobitel. Nakon počinjenog razbojstva, lopov se dao u bijeg, a odmah su u potjeru za njim krenuli policajci. Bježeći, razbojnik je ”natrčao” na jednoga od policajaca kojega je gurnuo, da bi ga nakon toga sustigli ostali policajci.

Navodno je čak pet policajaca sudjelovalo u ”smirivanju” pomahnitalog razbojnika, njegovom uhićenju i privođenju. Policajci su, neslužbeno doznajemo, bili prinuđeni da koriste palice prilikom uhićenja i savladavanja razbojnika koji je očito prema pruženom otporu ”bio na nečemu”.

(Bljesak.info)

10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.