Mostar: Nestali muškarac pronađen mrtav pored željezničke pruge

Policijska uprava Mostara u subotu ujutro je zaprimila prijavu o nestanku muške osobe srednjih godina, te su o tome obaviještene i patrole na terenu.

U subotu tijekom kasnih poslijepodnevnih sati pronađen je leš muške osobe pored pruge na adresi Put za Opine, nedaleko od naselja Tekija u Mostaru.

Kako je potvrdio dežurni tužitelj za Bljesak.info, utvrđeno je da se radi o nestalom muškarcu, ali nije poznato što je uzrokovalo smrt.

Gradom su se počele širiti informacije o smrti muškarca, a za kojeg se pretpostavlja da je preminuo uslijed premlaćivanja od strane druge osobe ili od udara vlaka.

“Obdukcija će se raditi u ponedjeljak, tako da bi nakon toga trebalo biti poznato što je uzrokovalo smrt. Najvjerojatnije da je muškarca udario vlak, ali nakon obdukcije ćemo biti sigurniji”, kazao je tužitelj za Bljesak.info.

Bljesak.info neslužbeno doznaje da se radi o M.K. koji je bio u kasnim četrdesetim godinama. Policijski službenici PU Mostar uz prisustvo tužitelja su uradili očevid na mjestu pronalaska muškarca.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.