Mostar: Nekoliko automobila oštećeno zbog rupe na cesti

Nekoliko automobila je oštećeno zbog rupe na cesti koja se pojavila u Ulici kraljice Katarine u Mostaru.

Na automobilima je pričinjena materijalna šteta, a zbog cijele situacije je pozvana i policija koja je regulirala promet.

”Vozio sam oko 30 kilometara na sat kad sam upao u rupu. Automobil mi je oštećen, sigurno su mi uništeni amortizeri. Vidio sam da su iza mene upala još dva, tri automobila sigurno. Zvao sam policiju da se vidi šteta na automobilu”, ispričao je čitatelj portala Bljesak.info koji je sve pozvao na oprez prilikom vožnje ovom ulicom.

(Bljesak.info)3 komentara

  • Bgti ovo kao da je jedna rupa na cesti pa se otkrila Amerika, sami ulazak u Mostar iz pravca Citluka i Sirokog je tako lijepo valovit kao da puse bura na Pagu i nosi valove, uvjek se osjecam kao da sam na nekom brodu. Mogu misliti kako je kad hitna pomoc s bolesnikom prode tim putem PREDIVAN OSJECAJ ZAR NE LJUDI!!!

  • Ma nek ih nosi lijepi djavo. Da bogda oni koji se pitaju i odlučuju o tome gdje treba popravljati asfalt sami uništili svoje aute.

    Ulaz u Mostar iz smjera Širokog i Čitluka je katastrofa. A i grad nikad nije bio u lošijem stanju.. same rupetine. Bolji je put kroz kosmaj.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.