Mostar: Mališani na “Danima kruha” pokazali veliko srce

I ove godine djelatnici i obitelji djece iz Ustanove “Dječji vrtići” Mostar tradicionalnim “Danima kruha” dali su humanitarni karakter.

Naime, djelatnici Ustanove “Dječji vrtići”, zajedno s djecom i njihovim roditeljima, “Dane kruha” su u ponedjeljak obilježili prodajom peciva i kolača te ukusne zimnice na mostarskoj šetnici.

Kolače i peciva te zimnicu pripremili su roditelji djece koja borave u Ustanovi “Dječji vrtići”, a koje su zajedno s tetama iz vrtičkih skupina u večernjim satima nudili prolaznicima.

Danijela Kegelj, ravnateljica JU “Dječji vrtići” Mostar kazala je kako se na ovu ideju došlo prije nekoliko godina u suradnji s roditeljima.

U ovome sudjeluje pet jedinica JU “Dječji vrtići”. Roditelji i odgajatelji svake od naših kuća su pripremili nekakve slastice, džemove, likere. Grad nam je ustupio površinu, dao štandove, istaknula je Kegelj.

Sav prihod od prodaje krušnih i drugih proizvoda namijenjen je za liječenje oboljelog dječaka iz Ustanove “Dječji vrtići” te za pomoć programima namijenjenim djeci s različitim razvojnim poteškoćama u toj ustanovi.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.