Mostar: Krao u trgovini ujutro, uhvaćen poslijepodne

U srijedu je u jednoj trgovini Konzuma u Mostaru muška osoba ukrala neutvrđenu količinu robe.

Oko 10:50 sati u PU Mostar obratila se djelatnica TR Konzum u Ulici Gojka Vukovića u Mostaru i prijavila da je od strane NN muške osobe otuđena neutvrđena količina robe iz navedenog objekta.

Oko 16:30 sati, djelatnica istog objekta se obratila u PU Mostar i prijavila da se u objektu nalazi osoba koja je istog dana izvršilo krađu artikala. Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije i lišili slobode osobu B.P. (1977) koji je priznao navedeno kazneno djelo.

O svemu je upoznat tužitelj i Odjel kriminalističke policije.

Isti dan oko 13:30 sati u mjestu Ovčari, općina Konjic, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao Z.N. (1995.) iz Sarajeva upravljajući motociklom marke “Suzuki”. Isti je tom prilikom zadobio teške tjelesne ozljede.

Na licu mjesta izvršen je očevid a o svemu je upoznat tužitelj.

Iz oblasti spriječavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području HNŽ-a , registrirane su četiri prijave, od čega na području Mostara tri i  na području Čapljine jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira  registriran je jedan prekršaj i to na području Konjica.

Zabilježeno je 10 prometnih nezgoda i to na području Mostara šest, na području Konjica dvije, na području Stoc ai Rame po jedna u kojima su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede dok su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, navodi se u dnevnom izvješću MUP-a HNŽ-a.

(www.jabuka.tv)