Mostar: Izvedena vježba spašavanja unesrećenog na vodi

Dana 24.04.2018. god. na lokalitetu jezera Hidroelektrane Mostar Postrojba za spašavanje na vodi i pod vodom Sportsko Ekološke Udruge Hercegovina (SEUH) je u okviru redovitih trenažnih aktivnosti izvela vježbu spašavanja unesrećenog na vodi.

Tijekom vježbe su prakticirane tehnike spašavanja na vodi koje su članovi SEUH-ove postrojbe savladali na edukaciji koju su provodili instruktori američke vojske, a u organizaciji Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo HNŽ.

Uspješnom izvođenju vježbe je izuzetno doprinijelo i moderno motorizirano plovilo kojim je SEUH-ovu postrojbu opremila Služba civilne zaštite Grada Mostara.

SEUH se još jednom zahvaljuje Upravi za civilnu zaštitu i vatrogastvo HNŽ i Službi civilne zaštite Grada Mostara koji su omogućili provođenje ovih društveno korisnih aktivnosti.

SEUH će, kao i do sada, redovito provoditi aktivnosti na osposobljavanju članova postrojbe, a kako bi bili kadri odgovoriti u slučaju nastanka posebnih potreba iz okvira djelatnosti spašavanja na vodi i pod vodom, stoji u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.