Mostar i Čitluk: Strancima ukradena dva BMW-a, trećem provaljeno u Mercedes

U protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije otuđena su dva vozila stranih državljana dok je u jedno vozilo, također stranog državljanina, izvršena provala, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Policijskoj stanici Čitluk u ponedjeljak se obratio K.R., državljanin Njemačke te prijavio da mu je tijekom noći otuđeno vozilo marke BMW 525, crne boje. Vozilo je bilo parkirano ispred hotela Sv. Nikola, na adresi Put za Mostar – Čitluk. S događajem je upoznata krim. policija te su poduzete potrebne mjere.

Policijskoj upravi Mostar u ponedjeljak se obratio R.S. iz Švicarske te prijavio da mu je tijekom noći otuđeno vozilo marke BMW 335I Coupe, bijele boje. Vozilo je bilo parkirano u Ulici maršala Tita. S događajem je upoznata krim. policija te su poduzete potrebne mjere.

Policijskoj stanici Mostar Centar u ponedjeljak se obratio J.H.A.K., državljanin Finske, te prijavio provalu u vozilo marke Mercedes Vito koje je bilo parkirano u Ulici Gojka Vukovića. Po izjavi prijavitelja iz vozila su otuđeni koferi s garderobom i obućom. S događajem je upoznata krim. policija te su poduzete potrebne mjere.

 

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj: