Mostar: Festival vjenčanja “Moj dan iz snova” ispunio očekivanja

Festival vjenčanja “Moj dan iz snova” koji se održao u Mostaru uspješno je završen.

Mostarska kompanija Sfera, koja je organizator događaja, a uz podršku Turističke zajednice HNŽ-a okupila je više od 50 izlagača iz BiH koji su se predstavili javnosti. Bilo je to mjesto druženja, dobre zabave, razmjene informacija te odlične ponude.

U sklopu festivala dodijeljeno je više od 70 nagrada sponzora, partnera i izlagača. Svakih sat vremena održavala se tombola te su posjetitelji nagrađivani bogatim nagradama. Festival se održavao od 13 do 21 sat u dvorani ”Queen” u hotelu Mepas i privukao je brojne mlade iz Hercegovine koji su u pripremi vjenčanja, ali i sve one koji se bave organizacijom dana iz snova.

U 18 sati je bila revija vjenčanica, haljina i odijela, a nakon revije dodijeljene su glavne nagrade festivala. Što se tiče revije, tu su se predstavili svi domaći brendovi, dakle svi naši izlagači su iz BiH, jer smo smatrali da je najvažnije na jednom mjestu okupiti sve brendove, kako bi javnost mogla dobiti cjelokupne informacije, istakli su organizatori.

Posjetitelji su, pored odlične i bogate ponude izlagača, mogli uživati u edukacijama, radionicama te degustacijama. Raznovrstan program oduševio je posjetitelje te su organizatorima upućene riječi hvale i oduševljenja.

S obzirom na oduševljenje i odlične reakcije naših izlagača, sponzora i partnera te svih posjetitelja, iznimno smo zadovoljni kako je sve proteklo te s ponosom možemo kazati da će festival postati tradicija u gradu na Neretvi. Još jednom se zahvaljujemo svima koji su dali svoj doprinos da festival bude savršen, dodali su organizatori.

Zaštitno lice festivala bila je Ana Bavrka, Miss New World 2017. godine , koja je prošetala jednu od vjenčanica i obratila se nazočnima.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.