Mostar: Dvije kladionice opljačkane, tučnjava i pucnjava na Kobilovači

U Mostaru su tijekom proteklog vikenda opljačkane dvije kladionice, a na jednoj kladionici je razbijeno staklo i oštećena je brava.

U subotu je djelatnica sportske kladionice Melenium u ul. M. Tita prijavila da je u navedenoj kladionici izvršeno razbojstvo nad istom od strane dvije nepoznate muške osobe. Po izjavi prijaviteljice isti su na sebi imali tamno plave zimske jakne s kapuljačom, a jedan od njih je imao pištolj.

Jedan od počinitelja je ušao iza pulta, te iz ladice otuđio metalnu kasu s novcem, nakon čega su se počinitelji udaljili u nepoznatom smjeru. Upoznata krim. policija, izvršen očevid, poduzete potrebne mjere”, priopćio je MUP HNŽ-a.

Istog dana izvršeno je razbojništvo nad djelatnicom sportske kladionice Sport Plus koja se nalazi na Tekiji.

Razbojstvo je izvršeno od strane jedne nepoznate muške osobe uz prijetnju pištoljem, pri čemu je počinitelj otuđio određenu količinu novca. Upoznata krim. policija, izvršen očevid, poduzete potrebne mjere”, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

U nedjelju je u PS Mostar Centar M.G. prijavio da je tijekom noći od strane nepoznate osobe razbijeno staklo dimenzija 100×220 cm i da je oštećena brava na ulaznim vratima SK “Sportplus” u ul. K. Višeslava. O slučaju je upoznat odjel krim. policije.

Na lokalitetu Kobilovača u blizini Mostara policiji je također prijavljena tučnjava i pucnjava. Policija je oduzela pištolje koji su korišteni prilikom počinjenja kaznenog djela, te je jedna osoba lišena slobode.

‘01.12.2017. godine, u 23,10 sati, u PS Mostar Centar je prijavljeno da se na lokaciji Kobilovače nepoznate osobe tuku i da imaju pištolje. Patrola policije je zaustavila vozilo marke BMW u kojemu su se nalazili M.M. (1990) i D.M. (1958). D.M., vlasnik svadbenog salona u mjestu Čule, prijavio je da mu je nn osoba provalila u objekt, te da je ugledavši njih počela bježati. Isti su ga ubrzo sustigli i počeli se s njim fizički obračunavati, nakon čega je nn pobjegao. M.M. je izjavio da je ispalio više hitaca upozorenja iz pištolja. Patrola policije pronašla je počinitelja J.P. (1989). Od M.M. i D.M. su izuzeta dva pištolja za koja posjeduju odobrenje, a J.P. je lišen slobode’‘, navedeno u priopćenju MUP-a HNŽ-a.

O slučaju je upoznat odjel krim. policije i nadležni tužitelj, te su poduzete sve potrebne mjere.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.