Mostar: Drive-in testiranje na novoj lokaciji – Jabuka.tv

Mostar: Drive-in testiranje na novoj lokaciji

Dom zdravlja Mostar je obavijestio sve korisnike usluga da će se od srijede, 28. listopada 2020. godine testiranje na prisustvo Sars-CoV-2 provoditi na parkingu iza Franjevačke crkve u Mostaru.

Termin testiranja ostaje isti, odnosno, od 8:30 do 9:30 sati.

Molimo sve one koji su naručeni na testiranje da od sutra ujutro dođu sa svojim automobilom iz pravca Franjevačke crkve prema parkingu i čekaju svoj red za drive-in testiranje, poručili su iz Doma zdravlja Mostar.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • MMS ili hlordioksid sa 2-3 kapi u 10-20 ml prokuhane vode inhalirati iti inhalatorom 1-2 minute i svaka gripa i korona je 100% izljecena. Ja sam med. Tehnicar, radim 30 godina i na ovaj nacin izljecim svaku gripu. Kad dobijem simptome gripe i inhaliram ovako, svi simptomi nestaku za jedan sat. Ovo je pravo cudo od ljeka.

  • Nikakav si ti medicinski tehnicar, pogotovo ne 30 godina s reklamiranje MMS-a, koji apsolutno nigdje nije istrazen i potvrdjen ZNANSTVENIM metodama u medicini, nego se siri iskljucivo na raznim portalima ALTERNATIVNE medicine. A pogotovo bih zalio idiote koji slusaju komentare raznoraznih ”strucnjaka” i ”tehnicara” sa jabuka komentara.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.