Mostar: Dodijeljeno 38 plaketa i povelja za doprinos radu SUM-a

Plakete i povelje pojedincima i institucijama koje su doprinijele radu Sveučilišta u Mostaru dodijeljene su u srijedu na Građevinskom fakultetu u sklopu Dana Sveučilišta.

Ova je manifestacija održana povodom 41. obljetnice Sveučilišta u Mostaru, a rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić istaknuo je kako je ogromna važnost onih koji su doprinijeli radu SUM-a.

Svih ovih godina, generacije studenata, asistenata, profesora, administracije ulagali su u naše Sveučilište da bi ono danas bilo gdje je. Pokazali smo jednu empatiju prema ljudima koji su zajedno s nama bili sinergija izgradnje jednoga modernoga Sveučilišta, zato smo i danas dodijelili plakete i povelje pojedincima i institucijama koje su pridonijele radu SUM-a, objasnio je rektor dr. Tomić.

Akademik Jakov Pehar naglasio je kako je primjetno da Sveučilište ide brzim korakom prema izvrsnosti, koja je i konačni cilj.

Ovakve nagrade poticaj su i našim budućim kolegama koji dolaze, ovakva zahvala znači puno i još je jedna dodatna točka koju se može upisati u životopise, rekao je akademik Pehar.

Dodijeljeno je 38 povelja i plaketa onima koji su dali doprinos Sveučilištu u Mostaru tijekom 41 godine, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.