Mostar dobiva prvo klizalište

Zimske radosti ove godine će donijeti posebno i unikatno značenje, jer će ove godine Mostar dobiti svoje prvo klizalište u povijesti.

Na platou Mepas Mall-a u petak, 28. studenog se otvara ‘Magic Moments’ klizalište koje će Mostaru priuštiti vrhunsku zabavu na otvorenom te u grad unijeti pravu blagdansku čaroliju ispunjenu smijehom, igrom i radošću.

Otvaranje je najavljeno u 15 sati, a svi ljubitelji zimskih radosti na klizalištu će moći uživati sve do 31. prosinca.

”Radno vrijeme klizališta će biti od 11 do 23 sata svaki dan. Cijena ulaznica će od 11 do 17 sati iznositi 2 KM, a od 17 do 23 sati će biti 3 KM. Dužina trajanja klizanja je pola sata, a svi posjetitelji će imati dovoljan broj klizaljki na raspolaganju. Tijekom ovog mjeseca imati ćemo razne zanimljive sadržaje, animatore, nagradne igre u suradnji s našim partnerima. Svi posjetitelj imat će priliku osvojiti novi Samsung Galaxy Alpha, slanjem SMS poruka”, rečeno je za Bljesak.info iz Mepas Mall-a.

Vjerujemo kako nitko neće propustiti ovu zabavu i čarobne trenutke klizanja koji su prvi put došli u Mostar.

”Ne propustite veličanstvenu zabavu na platou Mepas Malla, zgrabite klizaljke, zaplešite na ledu, osvojite vrijedne nagrade i uživajte u igrama bez granica”, poručili su iz Mepas Malla.

(Bljesak.info)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.