Mostar dobio prvi ”foto point”

”I love Mostar” prvi je foto point u Mostaru.

Smješten je na brdu Fortica iznad popularnog vidikovca, a njime se na svom Facebook profilu pohvalio i gradonačelnik Mostara Mario Kordić.

Neki od elemenata upravljanja imidžom gradova u suvremenom medijskom sustavu su svakako mjesta za kreiranje fotografija s pozadinom. Kako bismo dodatno upravljali imidžom, svima koji žele na ovaj način ovjekovječiti svoj boravak u Mostaru, osigurali smo nekoliko foto pointa na prostoru Grada, kazao je Kordić.

Prvi od njih postavljen je u petak na Fortici, s obzirom da je ovo mjesto označeno kao lokacija na kojoj se mnoštvo turista fotografira. U sljedećem razdoblju, kako najavljuje gradonačelnik, postavit će se još nekoliko sličnih elementa s istim ciljem, ljepše slike grada u domaćoj i inozemnoj javnosti.

Bljesak.info podsjeća da je Grad Mostar u planu javnih nabava za ovu godinu naveo kako će ove godine nabaviti 3D svjetleće natpise I LOVE MOSTAR. Cijena ove nabave je 17.094,00 KM, a novac će biti osiguran iz proračuna ministarstva Federacije BiH, bez naznake kojeg, te iz proračuna Grada Mostara.

(www.jabuka.tv | Foto: Grad Mostar)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.