Most odredio nositelja liste za 11. izbornu jedinicu

Most na hrvatske parlamentarne izbore izlazi u svih 11 izbornih jedinica, a u utorak su u središnjici stranke predstavili nositelje lista te pozvali građane da glasaju za koaliciju s Hrvatskim suverenistima i Nezavisnom listom mladih jer su, kažu, jedino jamstvo da će biti na njihovoj strani.

Čast mi je i zadovoljstvo stajati uz bok ovim ljudima, poručio predsjednik Mosta Božo Petrov okružen nositeljima lista za svih 11 izbornih jedinica u kojima izlaze u koaliciji s Hrvatskim suverenistima, Nezavisnom listom mladih i sestrinskom strankom u BiH – Hrvatskom republikanskom strankom.

Nositeljica prve izborne jedinice bit će Marija Selak Raspudić, drugu će predvoditi Nino Raspudić, na čelu treće je Željko Sačić (Suverenisti), četvrte Josip Skočibušić, nositelj pete je Marijan Pavliček (predsjednik Suverenista), šeste Nikola Grmoja, sedme Zvonimir Troskot, osme Marin Miletić, devete Miro Bulj, desete Božo Petrov dok će jedanaestu predvoditi Slavko Zovko.

Slavko Zovko (1992.) je vijećnik u Gradskom vijeću Mostara i politički tajnik Hrvatske republikanske stranke.

Kao što smo prvi predstavili program, koji hvale i analitičari, prvi od svih relevantnih stranaka danas predajemo svoje liste i predstavljamo nositelje u svih 11 izbornih jedinica, čime pokazujemo da smo snaga koja ne vodi računa samo o teritoriju RH nego i onoj Hrvatskoj koja je otišla van, dijaspori koju su otjerali, kazao je Grmoja, Mostov kandidat za premijera.

Naglasio je kako njima kampanja ne treba jer su njihov rad, rezultati i činjenica da smo bili u ključnim trenucima ovog saziva Sabora na strani građana, suprotstavljeni HDZ-u, SDP-u i Možemo, dovoljni.

Podsjetio je kako su i Most i Suverenisti tražili odgodu uvođenja eura i za vrijeme epidemije koronavirusa ustali u obranu ljudskih prava i sloboda. I kada pričamo o korupciji i rijekama pravde, reći ću samo dvije riječi – čista voda. Voda koja čisti, razotkriva, pere. Niti jednu aferu SDP nije otkrio u protekle četiri godine, Most ih je otkrivao, poručio je.

(www.jabuka.tv | Foto: Privatna arhiva)

19 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.