Molina: Hrgović puno griješi, ozlijedit ću ga u subotu

Filip Hrgović u subotu će odraditi najzahtjevniju borbu dosad. Suparnik u Saudijskoj Arabiji bit će mu Eric Molina, 37-godišnji američki boksač.

Za ovu fazu moje karijere to je fenomenalan protivnik i fenomenalno ime. Vjerujem da imam bolje predispozicije i 100 posto vjerujem u sebe, ali za ovu fazu karijere, ovo je dosta rizičan potez, rekao je najbolji hrvatski boksač.

Hrgoviću je Molina zaprijetio da će ga pretući u ringu.

Uzbuđen sam. Smatram da Filip puno griješi u ringu i uskoro će se boriti s nekim tko će ga ozlijediti u ringu. Mislim da sam to ja. Mislim da sam ja onaj zbog kojeg će pomisliti: “Uh, ovako izgleda pravi teškaški udarac.”

Molina je u karijeri odradio 32 borbe i ima 27 pobjeda. Prije četiri godine je izgubio od Deontaya Wildera, a prije tri od svjetskog prvaka Anthonyja Joshue, prenosi Index.hr.

Jako sam iskusan. Hrgović se nikad nije borio s opasnim udaračem poput mene i u subotu ćemo doznati puno toga. Prije svega, koliko sam još opasan. Hrgović ima puno rupa, ja imam dobru taktiku i ostaje samo da realiziram sve zamišljeno.

Hrgović u karijeri ima devet pobjeda iz isto toliko borbi.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • Puno se puše hrgović a naivan je i glup ko vreća.Nemam ništa protiv da ga netko prebije jer mu je do sada sve namještano.Birani su protivnici koji su bili voljni izgubiti.Jadan je on boksač.Gotovo nikakav.Neznam dal bi i u Hrvatskoj olimpijskoj reprezentaciji nešto mogao napraviti a ne u profi boksu.Sve se namješta da zaradi koji dolar.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.