Mokarski tamburaši objavili ‘Savršeni plan’

Mokarski tamburaši, jedan od najpoznatijih hercegovačkih tamburaških sastava, objavili su spot za svoju novu pjesmu ”Savršeni plan”, koja bi sudeći po prvim reakcijama mogla postati pravi ljetni hit i omiljena numera na brojnim zabavama.

U spotu, iza kojeg stoji širokobriješka produkcijska kuća ”Kadar” pod redateljskom palicom Zdenka Jurilja, prikazana je neuzvraćena ljubav glavnog protagonista (Mirko Cigić) koji sanja o ponovnom susretu sa svojom voljenom (Antonija Čerkez). No, svako novo buđenje ga ponovno podsjeti kako je njihova ljubav bila samo san.

”Kada smo krenuli u realizaciju spota, želja nam je bila okupiti kvalitetnu i priznatu ekipu oko sebe, a to svakako jesu naši prijatelji iz produkcijske kuće ”Kadar”. Iza njih stotine snimljenih materijala, desetci vrhunskih dokumentarnih filmova i brojne nagrade na domaćim i inozemnim festivalima. Svoju organiziranost i kvalitetan rad potvrdili su i u izradi našega spota i na tome smo im neizmjerno zahvalni“, istaknuo je Vlado Ćužić, jedan od članova spomenutog tamburaškog sastava za Bljesak.info.

Glazbu i tekst pjesme potpisuje Matej Pogorščak, koji je u suradnji s Antonijom Krupilničkim, basistom u bendu Miroslava Škore, uradio i aranžman za ‘Savršeni plan’ sniman u studiju “LA Ladimirevci” kod Osijeka.

”Ponosni smo na suradnju s dragim kolegama i prijateljima iz Slavonije. Kako je bilo zadovoljstvo s njima surađivati proteklih mjeseci, sigurno ćemo nastaviti suradnju i u budućnosti. No, dok sve ne finaliziramo, zasad ću samo otkriti kako je riječ o zajedničkoj suradnji s tamburaškim sastavom koji spada u sami vrh glazbene scene u Hrvatskoj“, otkrio je Ćužić.

U danima koji slijede Mokarski tamburaši će u svome rodnom Širokom Brijegu organizirati veliku promociju svoga spota, a nakon toga će isti biti promoviran na CMC-u te lokalnim radijskim i televizijskim programima.

Mokarski tamburaši su petorica prijatelja i veseljaka koji su svoje prve tamburaške note zasvirali kao članovi KUD-a Mokro. To su Vlado Ćužić (prim tamburica), Marko Slišković (harmonika), Mirko Cigić (kontra), Toni Leko (kontra) i Ante Ćeškić (berdaš), dok su za potrebe snimanja spomenutog spota angažirali poznatog širokobriješkog bubnjara Damira Ćorića – Damca.

(www.bljesak.info)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.