“Moji brendovi, naše vrijednosti”: Mercator BH ujedinjuje trgovce i proizvođače

Tvrtka Mercator BH odlučila je svoje vjerne kupce obradovati još jednim novim projektom koji nosi naziv “Moji brendovi, naše vrijednosti” i time im olakšati da pronađu na jednom mjestu svoje omiljene domaće proizvode, uz koje smo odrastali, sazrijevali i starili, a ljubav prema njima prenosili i na svoje potomke.

Po prvi put na tržištu BiH trgovac i proizvođači ujedinili su se kako bi, uz pomoć zajedničkoga znanja i međusobne podrške, dodatno promovirali vrijednost domaće proizvodnje, a upravo to partnerstvo nosi naziv “Moji brendovi, naše vrijednosti”.

Police svih Mercator trgovina u BiH u nadolazećem periodu krasit će oznake uz proizvode koji su dio ovog projekta, kao i uređenje trgovina.

Time želimo dodatno naglasiti kupcima u trgovini njihove omiljene brendove, jer to su upravo proizvodi koji stvaraju najljepše uspomene i bez kojih ne možemo zamisliti dan, a ono što će ih činiti dodatno posebnim jeste markica s natpisom “Moji brendovi“.

Među njima su vrhunska mineralna voda Sarajevski kiseljak, najkvalitetnije domaće Meggle mlijeko, prava bosanska kava Zlatna džezva, lider u kategoriji brašna Klas Zlatni puder i sjajni Violeta tekući deterdžent te mnogi drugi poznati bh brendovi.

Ovim putem želimo ukazati na važnost naših domaćih proizvoda, njihove proizvodnje, kao i brendova koji oduvijek imaju posebno mjesto na našim policama, ali kroz ovaj projekt im dajemo još veći značaj. Kvalitet Klasova Zlatnog pudera su prepoznale još naše bake i naše majke, Sarajevski Kiseljak su pili naši djedovi i očevi, a ljubav prema Violeta i Meggle proizvodima kao i šalici kave Zlatna džezva mi prenosimo budućim generacijama. To su naši brendovi uz koje nas vežu lijepe uspomene porodičnih i prijateljskih druženja, brendovi koji su neizostavni dio naše prošlosti, ali i naše budućnosti, navode iz Mercatora.

Projekt “Moji brendovi, naše vrijednosti” je po mnogo čemu poseban, a izdvojio bih, prije svega, zajedničku suradnju Mercatora s domaćim bh. proizvođačima, kako bi, zajedničkim snagama i znanjem, ukazali na važnost bh. proizvodnje na jedan sasvim drugačiji, moderan način zajedničke saradnje. Zaista je užitak donositi nove svjetske trendove, kako u trgovini tako i u svim segmentima poslovanja i suradnje sa našim partnerima, na tržište Bosne i Hercegovine. Upravo je ovaj projekt bio jedan od takvih projekata i veliko nam je zadovoljstvo biti dijelom ove priče.

Zahvaljujemo se našim partnerima koji su prepoznali značaj ovog projekta i dali podršku. Naši vjerni kupci će pronaći svoje omiljene brendove na našim policama dodatno označene uz markicu “Moji brendovi” jer to jesu naše vrijednosti. Stoga posjetite svoj najbliži Mercator i na jednom mjestu pronađite proizvode koji su zasigurno nezaobilazan dio vašega svakodnevnoga života, izjavio je direktor Mercatora BiH Ahmet Koštreba.

Neke vrijednosti jače su od vremena, jer s nama stvaraju najljepše uspomene koje nikada ne blijede.

Potražite i vi vaše omiljene domaće brendove na policama Mercatora i nastavite s nama stvarati nove uspomene uz naše vrijednosti.

Moji brendovi, naše vrijednosti.
Moj. Najbolji. Mercator.

***sponzoriran članak