Moja.ba – Nova online prijateljica spremna za druženje

Djevojke, studentice, trudnice, mame, poslovne žene, kućanice, umirovljenice, ali i svi ostali znatiželjnici dobili su svoju novu najbolju prijateljicu, s kojom se mogu odmoriti, opustiti, zabaviti, savjetovati i educirati.

Riječ je o novopokrenutom lifestyle magazinu Moja.ba, koji svojim čitateljicama, ali i svim drugim čitateljima želi ponuditi zanimljive informacije, edukativno i stručno savjetovanje.

”Svojim tekstovima i radom Moja.ba želi stvoriti ugodnu, zdravu i aktivnu okolinu za žensku populaciju. U svoj rad uključili smo stručnjake iz različitih društvenih područja, te mlade i entuzijastične suradnice iz svijeta nutricionizma, tjelovježbe, mode, kozmetike i drugih područja”, rekle su urednice portala Moja.ba Anamarija Jelonjić i Sanja Mlikota.

Kroz rubrike ‘Super žena, Zdrava zona, Moj dom, Lijepa u trendu, Ljubav i seks,Crveni tepih, i Moja kutak’, te prateće podrubrike Moja.ba želi obuhvatiti sve sfere života.

U suradnji s Modnom agencijom Gloss, Ivana Ćorić Make up, Marija nakit i kreacijama Anil Design, Moja.ba je kroz seriju fotografija pokazala svestranost jedne žene.

”Tim portala Moja.ba želi zajedno s čitateljicama i čitateljima kreirati sadržaj portala, ukazujući na njihove uspjehe, ali i probleme s kojima se susreću svaki dan. Želimo zajedno podijeliti sve pozitivne priče, pomoći onima kojima je potrebno, te potaknuti i aktivirati svaku našu čitateljicu i čitatelja. Na ovaj način Moja.ba želi postati Vaša najbolja prijateljica”, rekle su urednice portala Moja.ba Sanja Mlikota i Anamarija Jelonjić.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.