MNL MZ Široki Brijeg: Dobrkovići i Turčinovići posljednji četvrtfinalisti, Lijeva Obala prvi polufinalist

Malonogometna liga mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega nastavljena je u ponedjeljak navečer.

Dobrkovići su sa 6:3 pobijedili Mokro i izborili četvrtfinale. Gledatelji su mogli uživati u ovoj utakmici jer su u prvih 12 minuta vidjeli čak šest golova.

Ivan Soldo u prvoj i Pero Marušić u četvrtoj minuti doveli su Dobrkoviće u vodstvo, ali Marko Kraljević u petoj i Karlo Slišković u 10. vraćaju Mokro u igru. Ipak, to nije puno poremetilo Dobrkoviće koje Ante Grbešić s dva gola u dvije minute odvodi na 4:2.

Filip Grbešić u 38. pogađa za 5:2, a Ante Grbešić u 40. minuti postiže svoj treći pogodak na utakmici. Konačnih 6:3 postavio je Slaven Barać nekoliko sekundi kasnije.

Turčinovići su posljednji četvrtfinalisti ovogodišnje MNL MZ Široki Brijeg. Oni su s 4:3 svladali Jare.

David Bubalo dovodi Turčinoviće u vodstvo u petoj minuti, a Mateo Kovačić u 17. povisuje na 2:0. Početkom drugog poluvremena, točnije u 22. minuti Ivan Bubalo pogađa za 3:0. Jare se nisu predavale i golovima Ivana Buhača u 27. i 30. minuti vraćaju se u igru.

Ipak, Franjo Bubalo u 33. minuti pogađa za 4:2 i vraća Turčinoviće na malo sigurniju prednost, a Ivan Buhač svojim trećim golom na utakmici ublažava poraz Jara.

U ponedjeljak navečer odigrana je i prva četvrtfinalna utakmica u kojoj je Lijeva Obala nakon penala (2:2 u regularnom dijelu) svladala Ciglanu Gradac.

Matej Karačić doveo je Ciglanu Gradac u vodstvo u 9. minuti, a izjednačio je Marin Sesar dvije minute kasnije. Marko Čuljak u 27. minuti vraća vodstvo Ciglani Gradac, a Pero Ševo u 32. pogađa za 2:2.

To je ujedno bio i konačni rezultat regularnog dijela utakmice, a dalje je prošla Lijeva Obala nakon boljeg izvođenja penala – 6:5.

Osmina finala

  • Dobrkovići – Mokro 6:3
  • Turčinovići – Jare 4:3

Četvrtfinale

  • Lijeva Obala – Ciglana Gradac 2:2 (6:5)

Raspored za utorak:

  • 20:30 Knešpolje – Izbično
  • 21:30 Turčinovići – Dobrkovići
  • 22:30 Rasno – Trn

(www.jabuka.tv)
28 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.