MNL MZ: Podjela bodova Dužica i Ljutog Doca te Čerigaja i Crnča, Uzarići bolji od Izbična

U utorak su odigrane nove utakmice Malonogometne lige mjesnih zajednica po skupinama, a zabilježeni su zanimljivi rezultati.

U prvoj utakmici večeri pogocima Vlade i Ivana Šantića, Dužice su povele s 2:0 protiv Ljutog Doca. Ipak Ljutodočani se vraćaju u utakmicu te do kraja postižu dva pogotka za podjelu bodova. Strijelci za njih bili su Mario Lasić i Tomislav Mustapić.

Druga utakmica donijela je dvoboj Uzarića i Izbična, a kao bolji iz ovog ogleda izašli su Uzarićani, koji su u drugom poluvremenu došli do potpunog preokreta i pobijedili s rezultatom 2:1.

Izbično je povelo golom Davida Crnjca, potom pogodak za izjednačenje postiže Ivan Drago Lasić. Konačan rezultat i pobjedu Uzarićima donio je Zvonimir Bošnjak pogotkom u drugom poluvremenu.

Identičan rezultat kao u prvoj utakmici zabilježen je i u trećoj utakmici. Čerigaj i Crnač odigrali su 2:2, pri čemu je Čerigaj imao vodstvo od 2:0.

Čerigajčani su poveli pogotcima Danijela Muse i Marina Baraća, da bi Crnač stigao do vrijednog boda uz dva pogotka Marka Zeljke.

Rezultati od utorka 16. srpnja:

20:00 Dužice – Ljuti Dolac 2:2
21:00 Uzarići – Izbično 2:1
22:00 Crnač – Čerigaj 2:2

Raspored za srijedu 17. srpnja:

20:00 Crne Lokve – Jare
21:00 Dobrič-Provo-Grabova Draga – Rasno
22:00 Biograci – Privalj

(www.jabuka.tv)


9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.