Mlinar stigao u Mostar!

Mostar je od petka bogatiji za još jednu pekarnicu – i to Mlinar!

U petak u jutarnjim satima Mlinar je u Mostaru otvorio treću franšizu u Bosni i Hercegovini. Mlinar caffe otvoren je u sklopu benzinske postaje OIL AC, u Vukovarskoj bb.

Tvrtka Mlinar d.d. osnovana je 1903. godine i već generacijama pronosi svoju strast i znanje pri stvaranju pekarskih proizvoda vrhunske kvalitete. Više od 100 godina tradicije, kontinuirana ulaganja i tehnološke inovacije, zaslužni su za današnju poziciju tržišnoga lidera u pekarstvu na hrvatskom i na regionalnom tržištu.

Svaki dan više od 1.900 djelatnika dijeli svoju strast i predanost u stvaranju pekarskih proizvoda iznimne kvalitete – kruha, peciva, finih peciva, sendviča i slastičarskih proizvoda.

Mlinarove maloprodajna mreža prisutna je na čak četiri tržišta, pa tako u Hrvatskoj ima 185 pekarnica, 24 u Sloveniji, 7 u Mađarskoj i 1 u Njemačkoj. A osim vlastite maloprodajne mreže, Mlinarov brand i snagu šire i na druga tržišta u obliku franšiznoga poslovnoga modela.

Prvi franšizni model smo implemenirali u Slovačkoj 2015. godine, a 2016. godine smo Mlinar brand predstavili u Australiji i Švicarskoj. U ožujku 2017. otvorena je prva Mlinar pekarnica u BiH u Sarajevu, nakon koje je odmah uslijedila i pekarnica u Frankfurtu, kod glavnoga frankfurtskoga kolodvora.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.