Mladić koji je prošle godine čudesno prohodao u Međugorju, došao se zahvaliti Gospi

Darrena i njegova majku Catherine jutros smo zatekli na Brdu ukazanja kod Plavog križa za vrijeme Mirjaninog ukazanja kojeg ima svakog drugog u mjesecu.

Kako doznajemo, došli su zahvaliti Gospi na čudesnom Darrenovom ozdravljenju i za sve primljene milosti koje se zbilo točno na današnji dan samo prošle godine. Darren je bio nepokretan mladić sve dok nije došao u Međugorje i tu prohodao.

O tome imamo i video kojeg možete pogledati ovdje. Liječnici mu nisu davali nikakve šanse u izlječenje a o cijelom slučaju prikuplja se medicinska dokumentacija
.
Naime, dvadesetčetverogodišnji mladić bolovao je cijeli život od Coffin- Lowry sindroma, a sa svojom majkom često je boravio u Međugorju gdje ga je majka vozila u kolicima sve do dana na radost mnogih svjedoka koji su svjedočili ozdravljenju kad je mladić ustao iz kolica i napravio svoje prve korake u životu. Taj dan mu je vidjelica Mirjana kod Plavog križa darovala krunicu koju Darren i danas nosi kao jedan od podsjetnika na ovaj poseban dan kada se Nebo otvorilo i zasulo ih posebnim milostima.

Danas su se došli zahvaliti kao i svi pravi sinovi i kćeri jedne nam i zajedničke Nebeske Majke. Nadamo se da ćemo ih još puno godišnjica viđati ovdje.

(Medjugorje-info.com)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.