Mladi vratar Širokog u zimskom kampu “U-18” igrača – Jabuka.tv

Mladi vratar Širokog u zimskom kampu “U-18” igrača

Vratar juniorske momčadi NK Široki Brijeg Ivan Puljić sudjeluje u trodnevnom zimskom kampu “U-18” igrača koji konkuriraju za juniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine (🇧🇦).

Ovaj Ljubušak nedavno je proglašen najboljim vratarom turnira Gojka Šuška. U Trening centru Nogometni savez Bosne i Hercegovine u Zenici od 3. do 6. siječnja 2020. godine izbornik Slaven Musa provjerit će kvalitetu dvadesetčetvorice potencijalnih reprezentativaca.

Ovo je okupljanje kandidata za juniorsku reprezentaciju, igrača 2002. godište. Ovdje ćemo biti do 6. siječnja. Bez obzira što je siječanj, u Zenici nas je dočekalo lijepo vrijeme. Testirat ćemo momke i vidjeti na koga možemo računati.

Svi pozvani igrači su stigli osim Edona Prutija iz engleskog Burnley Football Club pa je umjesto njega poziv dobio Salih Husić iz FK Sarajevo. Ovo je okupljanje igrača koji prije nisu pozivani u reprezentaciju. Širimo bazu i vidjet ćemo može li nam netko od njih biti od pomoći u budućnosti. Pratit ćemo i njihove igre u klubovima i ovo je njihova velika prilika, kazao je izbornik Slaven Musa na početku zimskog kampa.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Kako to da u mlađim kategorijama nk široki većinom igraju dečki od imućniji ljudi sa strane ha ha, valjda su talentirani više od djece obični mali ljudi

  • Kako je moguće igrač iz Širokog igra za Bih
    Pa zar u Širokom nisu samo katolici i niko vise nije dobro došao
    Joj kakvi ste licemjeri majko mila ali sve vam se vraća kao bumerang
    Dečko tebi sretno u karijeri i sto prije bježi od nacionalista i druži se sa normalnim ljudima bez obzira na vjeru i naciju

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.