Mladi u Posušju pokrenuli akciju čišćenja grada

Mladi u Posušju pokrenuli su akciju za čišći grad kojom žele osvijestiti svoje sugrađane i podsjetiti ih na odgovornost.

”Nama često znaju spotaknuti – ima komunalno, zašto vi čistite? Ovdje nije bit očistiti jednu ulicu ili jedan dio grada, bit je teorijsko-praktični odgoj. Uz ovo, održavat će se prezentacije u travnju u Osnovnoj školi. Predavanja će proći svi razredi. To je negdje oko 1.300 učenika”, rekao je za FTV Jozo Kolobarić, dopredsjednik Vijeća mladih Općine Posušje.

Članovi Vijeća mladih planiraju se svakoga drugoga tjedna okupiti te akciju provesti kroz one ulice koje su najizloženije smeću. I nadaju se većem odazivu građana.

(www.jabuka.tv)5 komentara

  • Mladi ciste okolis ali stari nazalost samo vrecu smeca negdje u tude bace ,misle nek nije moje smece u mojem a u tudemu ne smeta.
    Puno uz cestu bacaju da je covjeka sram kad dolaze ljudi iz krajeva gdje se to ne radi .

  • Bravo za Posušje. I mladi iz Širokoga bi isto uradili, ali nemaju kad. Zauzeti su čuvanjem kafića i kladionica, a ja Japlanici,. Polugrini, Musinoj strani, Liškoj strani, u koritu Lištice i Ugrovače, na Blatui još svuda milijun tona smeća.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.