Mladež HDZ BiH Široki Brijeg: Svakodnevno radimo na dobrobiti našeg grada i naroda

Općinski odbor Mladeži Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Široki Brijeg u sklopu akcije „Volim Široki Brijeg“ nastavlja provoditi aktivnosti koje za cilj imaju učiniti Široki Brijeg ljepšim mjestom za život. Tako smo i ove godine tradicionalno postavili jaslice na Trgu širokobrijeških žrtava.

Postavljanjem štalice u kojoj će se roditi Spasitelj posebice želimo ukazati na to da rođenje Isusa Krista predstavlja bit slavljenja Božića. Danas nam se u blagdansko vrijeme na prvo mjesto servira žeđ za materijalnim, a pri tom često zaboravljamo istinske vrijednosti. I ovaj Božić mnogi će, nažalost, dočekati u neimaštini pa ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje, koji su u mogućnosti, da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg i ove je godine aktivan po tom pitanju jer trenutno organiziramo ili sudjelujemo u nekoliko humanitarnih akcija.

Ovim putem upućujemo potporu Predsjedništvu Mladeži HDZ BiH zbog provođenja aktivnosti po pitanju afirmacije naše organizacije na međunarodnoj razini te smo vrlo ponosni što je proces apliciranja Mladeži HDZ BiH za ulazak u Mladež Europske pučke stranke (YEPP) uspješno završen.

Na dan kada s ponosom obilježavamo godišnjicu smrti dr. Franje Tuđmana s istim ponosom pozivamo sve mlade koji dobrobit Širokog Brijega i hrvatskog naroda smatraju ciljevima za koje se vrijedi boriti da pristupe HDZ BiH, stranci čija Mladež, za razliku od mnogih koji se pojave tek pred izbore, radi 365 dana u godini.

Ured za informoranje Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg

66 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.