Mladež HDZ-a: Zagreb je postao zapuštena europska prijestolnica

Mladež HDZ-a u četvrtak je objavila da je Zagreb postao zapuštena europska prijestolnica na što se, kažu, ne bi trebali naviknuti jer obitelji izdvajaju značajan dio budžeta za adekvatnu gradsku uslugu te su pozvali gradonačelnika Tomaševića da krene baviti se poslom.

Zanemarivanje potreba građana i nedostatak liderstva u Gradu Zagrebu naša je svakodnevica. Zagreb je postao zapuštena europska prijestolnica. Nepokošena trava, prljave ulice i hrpa komunalnih problema nešto su na što smo se već navikli, a ne bismo trebali jer zagrebačke obitelji mjesečno izdvajaju značajan dio svojih budžeta za adekvatnu gradsku uslugu, istaknula je Mladež HDZ-a na svojoj facebook stranici.

Još jednom su pozvali zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića da “krene baviti se poslom za koji je izabran“.

Kako se najavljivalo, očekivali smo barem minimalni pomak u dvije godine vlasti Tomislava Tomaševića. Ipak, dobili smo prelijevanje iz šupljeg u prazno uz popularno prebacivanje krivice, izjavio je predsjednik Mladeži HDZ-a i zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Maksimilijan Šimrak.

Kaže kako bezidejnost i kasne reakcije aktualne gradske uprave vidimo čim se osvrnemo oko sebe.

Pogledajte samo kako izgledaju ulice i parkovi u Zagrebu – obrasli travom. Ako strateška odluka nije uzgajanje alergena, onda grad jednostavno ne radi dobro svoj posao, zaključio je Šimrak, prenosi Hina.

(www.jabuka.tv / Foto: Wikipedija)

1 komentar

  • Isto ko što je i Široki zapuštena prijestolnica Zapadnohercegovačke županije. Niti se vi iz mladeži od Tomaševića pitate u Zagrebu niti se u Širokom pitate od Mire i Darija. Mogu skupa uživati u bujaloj vegetaciji, Borak je isti ko ovi dijelovi Zagreba

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.