Mladenci iz Livna oduševili goste spektakularnim ulaskom u salu

Mladenci iz Livna svojim su gostima priredili pravi mali spektakl dok su ulazili u salu i tako su postali hit na društvenim mrežama.

Naime, ovaj maštoviti novopečeni bračni par u salu nije ušetao, već se uvezao na motoru i to uz taktove najvećeg ljetnog hita ove godine, pjesme “Despacito”, prenosi Index.hr

Neobičan i orginalan ulazak u salu naših mladenaca na motoru uz Despacito❗😊😎

Posted by Denirom band on Monday, 21 August 2017

Snimku neobičnog i originalnog ulaska mladenaca objavio je bend Denirom, a lajkalo ju je skoro šest tisuća ljudi. “E to su svatovi”, komentirala je ekipa na Facebooku oduševljena snimkom.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • A sta je tu zanimljivo!??Usla na motoru, izace na magarcu!Bezveze i ona pisma dobra vam noc!!!!Total!!!Iducu subotu ce neko uc u salu u cabrioletu, pa kocije, pa ? Pa,,?,,Ovi ce brzo bit zaboravljeni!!!

  • Svakim danom sve veće preseravanje, svrha svadbi polako postaje napraviti nešto što nitko nije i završiti na portalima.

  • Sve to stoji. Al želim da mi neko odgovori na pitanje. Kakvu ulogu je tu odigrao taj motor? ? Ona i on se žene i trebali bi njih dvoje kao jedno tjelo ući među te ljude, oni ujasili na ovo il se ona udaje za motor il ga on ženi. Il je mlada tila pokazat da zna dobro ujasit il mladoženja da daje svima do znanja da je krkan s dna bačve. Pozzzz

Komentiraj: