Mlada mostarska pjevačica napisala pjesmu Bruni Marsu

Mlada mostarska umjetnica Azra ‘Caylana’ Begić napisala je pjesmu poznatom svjetskom pjevaču Bruno Marsu.

U premijeri video spota pjesme “Sing with me” pojavljuje se i njen producent poznati ‘Not Profane’ sa kojim ona već dugo radi! Video je snimljen na jedan veoma neobičan način u jednoj prostoriji gdje se sve unazad pokreće!

Nakon dugogodišnjeg rada sa poznatim njemačkim producentom Not Profaneom, i zadnjih dvije godine prestavljajući se svijetu sa svojim mnogobrojnim poznatim obradama na Youtubeu koje su imale ogromnu gledanost, pjevačica CAYLANA upravo s ovim spotom najavljuje njen najnoviji originalni EP – ALBUM koji izlazi 14. prosinca 2012.

Ona ima preko četiri milijuna pregleda na Youtubeu sa ukupno svim svojim obradama, a jedan od njih jeste video “Flo Rida & Sia’s – Wild Ones” sa preko 700 000 pregleda.

Na YouTubeu ona ima preko 30 postavljenih videa i obrada, pa čak i svoj prvi službeni single video sa pjesmom “Heart Of A Lion” na prijevodu “Lavlje Srce”.

Njen službeni EP – Album zove se “Something ‘Bout Love” sa nevjerojatnih sedam bombastičnih pjesama pisanih od poznatog producenta Not Profanea. Album će biti dostupan digitalno na svim internet glazbenim stranicama kao sto su: iTunes, Amazon, Spotify …

(www.bljesak.info)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.