Mlada Mostarka objavila svoj prvi singl koji vrijedi poslušati

Mlada talentirana Mostarka Pava Ćorić je snimila svoj prvi singl “Ponekad” te se kroz ovu pjesmu i spot odlučila predstaviti domaćoj publici.

Hercegovačkoj publici je poznata već neko vrijeme redovnim nastupima u raznim festivalima, lokalima i restoranima, ali njezin glazbeni put je započeo dosta prije toga.

Svoju ljubav prema glazbi pokazuje još od mladih dana kada je kao desetogodišnjakinja upisala osnovnu glazbenu školu Ivana pl. Zajca u Mostaru, gdje nastavlja i srednju glazbenu školu i tako daje klasične korijene svom glazbenom izričaju.

Nakon završene srednje škole, upisuje fakultet Logopedije u Mostaru, ali se nastavlja baviti glazbom, kao cover izvođač, a sada kao i kantautor.

Pjesmu je snimila u Red Records studiu pod budnim okom Krunoslava Licitara “Macole” koji je također zaslužan za mix i master. Aranžman potpisuje Đuro Ravenšćak, mladi kantautor, kao i snimak akustične gitare, bas gitare i bubnjeva, dok blues prizvuk akustične gitare donosi Jonatan Alić. Na kraju, Pava snima klavir i sve vokale uključujući prateće.

U želji da upotpuni svoju viziju Pava snima videospot u suradnji s Opis Film produkcijom u režiji Daria Bajurina. Kao posebni gosti, u spotu se pojavljuju mladi hrvatski glumci Vini Jurčić i Adrian Bagarić koji besprijekorno iznose ulogu zaljubljenog para.

(www.jabuka.tv) 
4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.