Mjesec najatraktivnije online kupovine uz Intesa Sanpaolo Banku i Visa kartice

Intesa Sanpaolo Banka već tradicionalno za kraj ljeta pripremila je novu akciju u suradnji s kompanijom Visa i partnerima – online kupovina i plaćanje Visa karticama.

Ovogodišnji partneri su: ekupi, Astra i Borovo, Domod, te Kupi Tehniku.

Za sve postojeće korisnike Visa Inspire ili Platinum kartica Intesa Sanpaolo Banke, osiguran je niz pogodnosti za kupovinu kod gore navedenih partnera. Akcija će trajati od 6. rujna do 3. listopada 2021. godine, a svakog tjedna bit će osigurane pogodnosti kod točno određenog partnera.

Prvih sedam dana bit će u znaku web trgovine ekupi, gdje će svi korisnici Visa kartica Intesa Sanpaolo Banke na odabranu ponudu imati popust od 10%, uz isporuku odmah. U periodu od 13. – 19.9. ukoliko ste u potrazi za novim komadima odjeće, obuće ili modnih dodataka, kupovinu ćete moći obaviti putem web shopa partnera Astra i Borovo i ostvariti popust od 20% na svaku kupovinu.

Treći tjedan je rezerviran za Domod, te svi korisnici Visa kartica koji imaju u planu renoviranje kuhinje ili kupovinu kompjuterske opreme moći će ostvariti 20% popusta na svaku kupovinu. Posljednji tjedan je namijenjen  za partnera Kupi Tehniku koji će na odabrani asortiman ponuditi 20% popusta. Bitno je napomenuti da pogodnosti vrijede za prvih 200 kupaca i da se popusti obračunavaju na redovne maloprodajne cijene i ne mogu se kombinirati s drugim popustima i akcijama, ukoliko drugačije nije navedeno.

S Intesa Sanpaolo Bankom i Visa karticama kupujte i plaćajte sigurno, bilo kad i bilo gdje. Za više informacija posjetite web stranicu Banke.

*PR članak