Miss New World: Ana Bavrka iz Mostara najljepša u Turskoj – Jabuka.tv

Miss New World: Ana Bavrka iz Mostara najljepša u Turskoj

Ana Bavrka iz Mostara izabrana je za Miss New World 2017! Izbor ljepote održan je u Turskoj.

“Draga moja, Bosno i Hercegovino, uspjeli smo!”, kratko je rekla Ana nakon osvajanja ove titule.

Ana Bavrka, koja je predstavljala Bosnu i Hercegovinu, od samoga je početka slovila za jednu od favoritkinja za ovu prestižnu nagradu.

Ova lijepa Mostarka javnosti je poznata kao instruktorica zumbe, specijalnoga fitness programa koji se bazira na plesnim pokretima i vježbanju uz glazbu, model, tv voditeljica a u zadnje vrijeme i često lice brojnih glazbenih spotova regionalnih zvijezda.

Jedna od zanimljivosti i propusta organizatora je da je Ana Bavrka nosila lentu na kojoj piše samo “Bosnia”, dok je Hercegovina izostavljena. Ipak, nadamo se da će atraktivnoj Mostarki titula biti priznata, iako se čini da je predstavljala nepostojeću državu.

No. 1️⃣3️⃣ #InstaNarode hvala vam za podršku, kompliment, kritiku, čak i loš komentar. ☺️U svakom slučaju, večeras je finalna večer, ja ću se potruditi da ovu malu zemlju Bosnu i Hercegovinu (iako na lenti fali Hercegovina, ali nećemo im zamjeriti 😋) predstavim u najboljem svjetlu, kao što sam i radila prethodnih dana. Zvuči otrcano, ali nije važna pobjeda, meni je važno da sam uživala ovdje svakog trenutka, upoznala takooo dobre ljude, te upoznala čari Turske. Let’s go! ❤️ Teşekkür ederim! 🇹🇷 #finalnight #missnewworld #abamarketing #rusongtv #rusong #needforfest #needtour #antalya #turkey #beautycontest #beautypeagent #model #myjourney #followme #bosniaandherzegovina #love #happy #grateful @missnewworld @aba.marketing @needforfest_tr @rusongtv_official @needtour_tr @we.nice2017 Photo: @fotofuat_bklmz 📸

Objavu dijeli Ana Bavrka (@anabavrka)

(www.jabuka.tv)


9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.