Miss Hrvatske Dijaspore na ovogodišnjem Zagreb IN Styleu

U predivnim termama Tuhelj snimljen je modni edotorijal za nadolazeći Zagreb IN Style feat. ZIAJA modni event koji će se održati 18.12.2013. u Green Gold Clubu. Zaštitna lica kampanje su poznate misice Hrvatske Ivana Ergić (2006.) i Katarina Prnjak (2011.) koje su zaista blistale na snimanju i ponovno dokazale da su jedne od najljepših žena na ovim prostorima, prenosi mediji.

Pred objektivnom poznatog modnog fotografa Vedrana Sokića nizale su se glamurozne haljine u kojim su poznate misice pozirale, a upravno terme Tuhelj su bile idealno mjesto gdje će se snimiti ova predivna modna priča mladih talenta.

U samom progamu Zagreb IN Stylea feat.ZIAJA svoje nove kolekcije odjeće i nakita predstaviti će talenirani dizajneri: Alma Preml Zoko by ALMA, Ivana Cvrlje, Katarina Cvitković, Viki Viktorio, Pasarela, RA Design i La Marye fea.t Iva Pajković

Zagreb IN Style feat.ZIAJA polako ali sigurno stvara odličan iskorak mladim dizajnerima da se predstave široj publici, a i ovaj put mnoga poznata imena su dio samog eventa i ovaj put kao: misice Aleksandra Grdić, Ivana Ergić, Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Vedrana Linardić, Nikolina Miletić,Katarina Prnjak, misteri Hrvatske Radovan Stošić, Antonio Šincek, Miss Hrvatske dijaspore Nikolina Čolak, missice Universe Natalia Prica,Melita Fabečić i mnogi drugi.

Misici Hrvatske Dijaspore Nikolini Čolak ovo je drugi izlazak na hrvatsku modnu scenu u samo 3 mjeseca, a gostovala je i na Dobro Jutro Hrvatska, te su je počeli pratiti i hrvatski mediji.

(www.jabuka.tv)
Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.