Mišo Kovač u zagrebačkoj Areni i širokobriješkoj Pecari

Najveća živuća glazbena legenda Mate Mišo Kovač do kraja godine nastupit će na velikim pozornicama-5. prosinca u zagrebačkoj Areni, dok ga 27. prosinca dočekuje širokobriješka Pecara.

Miljenik svih generacija, koje će I ovaj put, kao I na svakom njegovom koncertu, doprinjeti vrhunskoj atmosferi, pristići će iz svih dijelova BIH, te Hrvatske I dijaspore.

Ulaznice po pretprodajnim cijenama (15 KM za parter I 25 KM za tribine) brzo nestaju, stoga organizatori iz agencije PRimera fanovima preporučuju da po iste požure na info pult Mepas Mall-a I Forest u Mostaru, u Širokom Brijegu u Kavanu kod Duje, u Ljubuškom u Noćni klub Diamond, te u Grand caffe u Posušje.

Također je moguća kupovina i online preko sustava kupikartu.ba

Mišo će hercegovačkoj publici nakon dugo godina ponovno pjevati neke od svojih najvećih hitova poput “Ostala si uvijek ista”, “Dalmacija u mom oku”, “Ti si pjesma moje duše”, “Svi pjevaju, ja ne čujem”, “Kad pjevam, suze teku”, “Još i danas teku suze jedne žene”, “Ako me ostaviš” i brojne druge.

Kao gošća na Mišinom koncertu nastupit će njegova kćerka Ivana Kovač sa svojim bendom.

Generalni sponzor Mišinog koncerta je BH Telecom, srebrni sponzori Autocentar I Ožujsko, brončani Lutrija BIH, Ledo, Sarajevski kiseljak, SIK, Džajić, Rauch, Suton tisak, hotel Mostar, Julius Meinl I općina Široki Brijeg.

Ekskluzivni radijski pokrovitelj koncerta je RSG, a medijski podržavaju I bljesak.info, jabuka.tv, portaloko.hr, pogled.ba, Dnevni list, TV1, Mostarska panorama, Radio Grude, Običan radio, Radio Plus, Mediares I Screenfire.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.