Mišo Kovač se vraća na scenu, planira snimanje novih spotova

Mišo Kovač (80) i dalje se odmara u Strožancu kraj Splita sa suprugom Lidijom, koja ga pazi nakon što su krajem prošle godine oboje preboljeli koronavirus.

Podsjetimo, Mišo je bio u bolnici priključen na kisik, no ubrzo se oporavio. Mišo se osjeća dobro, otkrio je za hrvatske medije šibenski redatelj Željko Petreš, s kojim je pjevač prethodno snimio čak četiri spota u dva dana. Čuli su se i planiraju snimanje novih spotova čim malo otopli.

To bi bilo za nekih mjesec dana možda. Imamo u planu snimiti još tri, četiri spota u kojima bi, naravno, bio Mišo. Lokacije spotova još ne znamo, ali neke pjesme su vezane za Dalmaciju, pa bismo svakako spotove snimali i na moru, rekao je Petreš.

Krajem ljeta prošle godine Mišu su kupači mogli vidjeti na terasi apartmana u Strožancu kako diže ruke u zrak dok se s razglasa ori matrica njegove pjesme. Mišo i Petreš snimali su spotove za pjesme s CD-a “Antologija”.

Prolaznici se nadaju da će opet vidjeti Mišu kako snima neki od spotova za svoje pjesme. Do tada Mišo sa svojom Lidijom uživa.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.