Mislili su stati na 20. djetetu, a na proljeće im stiže 22. beba

Sue Radford, 44, i njen suprug Noel, 48, prvo dijete dobili su prije trideset godina, a na proljeće očekuju svoje dvadeset i drugo dijete, što ih čini najvećom obitielji u Velikoj Britaniji.

No, ova godina za njih je još posebnija jer postaju baka i djed četvrti put, piše Daily Mail.

Njihov najstariji sin Chris ima 30 godina, a najmlađe dijete iščekuju u travnju ove godine. Iako su Sue i Noel odlučili da će im dvadeseto dijete biti posljednje, njihova obitelj i dalje raste. Njihov život je uzbrkan, a svaki tjedan za hranu moraju oko 800 KM te svaki dan provedu barem tri sata pospremajući kuću kako bi bila čista i uredna. Njihove kućanske obaveze nikad ne staju, a na kraju svakog tjedna operu oko osamnaest kilograma odjeće.

Uvijek traže načine na koje će uštedjeti novac, ipak njih jedan odlazak u kino košta oko 150 KM, ali teško je kada ih je toliko puno. Sue je rekla:

Pokušavamo uštedjeti svaki novčić, ali teško je pronaći popuste jer su obiteljske ulaznice za dvoje odraslih i dvoje djece, a nas ima malo više.

 

View this post on Instagram

 

Happy Halloween everyone 👻🎃#halloween

A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on

Iako imaju svoju veliku obitelj, Sue i Noel uvijek su presretni kada dobiju novo unuče, a sada su podijelili na društvenim mrežama. Njihova obajva izazvala je velike reakcije, a i druge obitelji podijelile su svoja iskustva s velikom obitelji.

O moj Bože! Imamo jedanaestoro djece, svi su mlađi od 12, i moj suprug i ja uvijek se šalimo kako su najbolji dio svi unuci koje ćemo imati. Ovo je tako uzbudljivo, napisala je jedna korisnica.

 

View this post on Instagram

 

Birthday meal out for Phoebe’s birthday 🎂 #birthdaymeal #gifted

A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on


Drugi su znali da će joj iskustvo svoje obitelji pomoći u odgoju:

Čestitam i želim ti sve najbolje tijekom trudnoće. Znam da ćeš biti odlična mama sa svime što su te roditelji naučili.

(www.jabuka.tv)


18 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.