Miše optimističan: Na Pecari “lovimo” čudo – Jabuka.tv

Miše optimističan: Na Pecari “lovimo” čudo

Trener Plemića složio se s većinom navijača – nije loše.

Igrali smo protiv odličnog protivnika. Mi smo napravili ono po što smo došli, imamo aktivan rezultat i probat ćemo iznenaditi Ludogorets u uzvratu. S obzirom na to da dobro znam kakva je momčad Ludogorets, mogu biti zadovoljan ovakvim porazom. Ako je moguće biti zadovoljan porazom, rekao je Ante Miše.

Zrinjski na Pecari lovi minimalni zaostatak protiv Ludogoretsa

Pet standardnih igrača nam je nedostajalo, sva petorica su nam izuzetno važna. Oni bi trebali biti spremni za četvrtak i tu gradim veliki optimizam da bismo u uzvratu mogli napraviti čudo i izbaciti Ludogorets, optimističan je strateg momčadi iz Mostara, prenosi Goal.com.

Uzvratni susret igra se u četvrtak 16. kolovoza u 20:00 sati na Pecari u Širokom Brijegu.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Sretno na uzvratu ,a mislim da ce ove mostarske glavesine nakon ove utakmice na pecari vidit koliko nam je potreban normalan stadion a ne ona yu kasaba

  • Šta ćeš ti lovit čudo,gubo osušena dalmatinska.Takve bajke idi pričaj čobanima u dalmaciju.Ako je neko za 2 klase ispred onda kakve veze ima teren gdje igraš.Ti gubiš od Želje a izbacit ćeš Ludogorec.Jazavac dalmatinski oni vam mogu dat peticu kad god žele ali ne žele se svi klubovi iskaljivati kao Atalanta na jadnom Sarajevu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.