Miroslav Škoro objavio kandidaturu za predsjednika RH | Jabuka.tv

Miroslav Škoro objavio kandidaturu za predsjednika RH

Miroslav Škoro, baš kako je jučer najavio, objavio je u devet sati na Facebooku svoju kandidaturu za predsjednika Repulike Hrvatske.

U subotu je najavio je da će ju objaviti na svojoj službenoj Facebook stranici, a u objavi je napisao:

Dragi prijatelji, kao što sam obećao, svoju odluku o kandidaturi za Predsjednika RH objavit ću sutra, u nedjelju 23. lipnja, točno u 9:00 sati na ovoj Facebook stranici. Zahvaljujem svima koji su mi na bilo koji način – pisanjem, razgovorom, nagovaranjem i odgovaranjem, insinuacijama i činjenicama pomogli u donošenju konačne odluke, napisao je Škoro na Facebooku.

24 komentara

  • Eto narode konačno možeš birati, ti koji sjediš u kafani bezposličariš, žugaš na vlast, na nepravdu, HDZ ulizice, jebivjetre, lopove, neradnike, profitere, komuniste, udbaše, imaš konačno priliku da nešto promjeniš, Škoro je ta prilika u našem narodu da stvari krenu na bolje, da se pokrene ta lustracija gdje neće profesori marksizma biti direktori škola, generali, sjedite u općinskim foteljama, da ne govorim o lošim upravljač ima bagera na čelu gradskih uprava i njihovoj djeci po elektroprivredama…ti koji sebe nazivaš mali narode izađi na izbore jer sigurno imaš priliku promijenit stvar, inače ne kukaj idi u Njemačku peri suđe i gledaj vozače bagera, viličara, autobusa…na udobnim foteljama, a sinove jugokomunista na vlasti dok god budeš živio,…Škoro sretno i Bog te blagoslovio.

  • Skoro je pravi covjek, pravi domoljub, pismen, radisan, cestit, posten. Covjek bez mrlje. Evo prilike da izaberemo covjeka iz naroda… Puna podrska Skori..! Bravo.!

  • Šta sad vi mislite da će on nešto bolje donijeti, da on nije čovjek nijedne politike, daj Bože ali jednostavno nemoguće, ovaj svijet bi bio puno ljepše mjesto kad bi svatko radio svoj posao i na taj način doprinosio, a ta funkcija ništa ne znači osim za njega , zna se koliko predsjednik ima utjecaja na politiku u HR, budimo realni, ne zelim reći da ga ne podržavam ali je sigurno da ništa drastično bolje neće i ne može napraviti.

  • Kakav god da je, pošten je čovik. Bolji je od svih do sada a naročito od ove bezveze plavuše koja je zalutala tu di je.
    Naprid Škoro. Čist si, obrazovan, iskren domoljub i neopterećen aferama i ne boluješ od grabeži.

  • NIŠTA O NJEMU NEĆU IZUSTITI DOK NE ČUJEM NJEGOV JASAN I GLASAN STAV O HRVATIMA HERCEG BOSNE , TO JEST ŠTO MISLI KAKO RJEŠITI NAŠE PROBLEME U KOJE NAS GURAJU NAŠI KO FOL FEDERALNI OPET KO FOL PARTNERI.TEK KAD SE JAVNO OČITUJE O POLOŽAJU HRVATSKOG NARODA U BIH MOGU REĆI VALJAŠ ŠKORO ILI NE..TO JE JEDINO ISPRAVNO, SVE DRUGO JE PRODAVANJE MAGLE.

  • Mislim da Skoro nece pogaziti ono sto je sveto. Mislim da je pravi izbor za Hrvate mada ovim nastranim nepase skoro.

  • Sad će naivni Hercegovci opet stajati do ponedjeljak popodne na biračkim mjestima da glasaju za Škoru ko što su prije pet godina glasali za Kolindu. Jadni ti li smo. Nikad se nećemo dozvat pameti. Uvijek odabiremo neke idijote koji žive na našoj grbači i grbači naše djece a mi se palimo na njihove lažne izljeve domoljublja.

Komentiraj: