Minute čistog uživanja u očaravajućem letu iznad Mostara

Kažu da je paragliding najbliže što možete doći tome da raširite krila i vinete se u zrak, a kolege s portala Bljesak.info su se osobno htjeli uvjeriti u to.

Mostarski Sport klub SportEro, omogućio nam je da oprobamo iskustvo tandem letenja paragliderom. Ova sretna kombinacija padobranstva i letenja zmajem, je savršena, jer kao što vidite, glatko klizite vedrim nebom dok svijet ispod vas nalikuje maketi iz starih holivudskih filmova.

Ako imate imalo straha, jednostavno ga pretvorite u užitak očaravajućeg pogleda na grad.

Zbog sigurnosti raspitali smo se o tandem paraglidingu. Tandem paraglider ima veću površinu od uobičajenih paraglidera za jednu osobu te je dizajniran za opterećenja do 240 kg. U tijeku leta se sjedi u udobnom sjedalu pričvršćenom za letjelicu instruktora.

[youtube id=”L5ik2p8l9FY” width=”600″ height=”350″]

Ukoliko ste dovoljno odvažni dobijete mogućnost samostalno upravljati paragliderom … ili je bolje jednostavno uživati u pogledu i napravit neke od jedinstvenih fotografija.

Osjetiti adrenalin i doživjeti ljepote Mostara, može oprobati svatko od vas, jer provjereno, letenje je nezaboravno iskustvo u kojem svijet vidite iz druge dimenzije.

“SportEro nudi tandem letove koji se mogu organizirati grupno ili u pojedinačnoj varijanti bez posebnih uvjeta u poznavanju paraglidinga. Letovi se izvode tijekom cijele godine, na terenu Planinica Mostar i Leotar Trebinje. Leti se iznad grada sa visinama minimalnih 500 pa i preko 1000 metara koja se postiže ako su povoljni vremenski uvjeti. Let traje minimalno 20 minuta. Za one s malo više hrabrosti i volje za učenjem imamo i školuparaglidinga”, svim ljubiteljima ekstremnog sporta poručuju iz ovog kluba.

(Bljesak.info)Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.