Ministar koji je studirao 12 godina imenovao manekenku za savjetnicu

Novi ministar za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine Miloš Lučić već je izazvao puno pozornosti zbog činjenice da je srednju školu pohađao pet, dok je studirao čak 12 godina.

No, novi ministar je već počeo formirati svoj ured, a kako doznaje N1, jedna od savjetnica bit će mu Marina Ševkušić, nekadašnja druga pratilja Miss Planete Zemlje BiH.

Neslužbeno, po struci diplomirani politolog te je jedno vrijeme radila i u Ministarstvu vanjskih poslova BiH, u ured Igora Crnadka. N1 doznaje da je tamo bila tajnica u uredu ministra. Na svom Facebook profilu navela je kako je njezino školovanje M. A. International Relations/Diplomacy.

Da je nova savjetnica Lučića, potvrdila i sama Ševkušić u ponedjeljak objavama na društvenim mrežama, gdje je navela kako ima novo radno mjesto, upravo u Ministarstvu za ljudska prava i izbjeglice BIH.

Uvidom u njezin Instagram profil, jasno je kako se ova mlada djevojka dugi niz godina bavila modelingom i manekenstvom, što dokazuju i priložene fotografije, dok je vodila i Školu za usavršavanje Futura.

Inače, na službenim stranicama Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice još uvijek nije objavljeno ime novoizabranog ministra, kao ni sastav njegovog ureda.

Inače, Pravilnikom je utvrđeno da Ministarstvo ima ukupno 112 izvršitelja od čega su dva dužnosnici, šest savjetnika, osam rukovodećih državnih službenica, 65 državnih službenika i 31 zaposleni.

Ostaje tako nepoznanica za sada, za što će ministra Lučića savjetovati druga pratilja Miss Planete Zemlje BiH 2016. godine, zaključuje N1.

Službeno: BiH ima ministra koji je studirao 12 godina na privatnom fakultetu

(www.jabuka.tv)


11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.