Mini-maraton: Marino Jukić slavio sa sekundom prednosti – Jabuka.tv

Mini-maraton: Marino Jukić slavio sa sekundom prednosti

Pobjednik mini-maratona Polog – Široki Brijeg, koji se održava u sklopu programa ‘Svibanjska sjećanja 2017.’ je Marino Jukić iz Imotskoga, član Atletskoga kluba ‘Kvarner’ iz Rijeke.

U konkurenciji od 70 natjecatelja iz Hercegovine i susjedne Republike Hrvatske, prvo mjesto osvojio je Marino Jukić s vremenom 33 minute i 12 sekundi, samo jednu sekundu ispred još jednoga natjecatelja iz Atletskoga kluba Kvarner – Ivana Dračara.

Pobjedniku je pripala novčana nagrada u iznosu od 500 KM i pobjednički pokal. Dračaru je pripala novčana nagrada u iznosu 300 KM i pokal, dok je treći na cilj stigao Vinko Sliško, s vremenom od 33 minute i 41 sekunde, te mu je pripala novčana nagrada u iznosu 200 KM i pokal.

“Potajno sam se nadao pobjedi, ali bilo je neizvjesno do samoga kraja. Vrijeme mi je odgovaralo, kiša nas je pomalo hladila, ali smo se na kraju kolega koji je bio iza mene i ja ‘ubili'”, izjavio je za portal Jabuka.tv pobjednik natjecanja Marino Jukić.

Posebna priznanja i novčane nagrade u iznosu od 100 KM dobilo je pet najbolje plasiranih Širokobriježana: Filip Lovrić, Hrvoje Galić, Ivan Matković, Stojan Gugić i Ivan Kvesić.

Posebno priznanje i novčane nagrade od 100 KM dobilo je i pet najbolje plasiranih Širokobriježana školskog uzrasta: Roko Kosir,  Josip Suton, Žarko Ćavar, Ivan Zeljko i Mate Marušić.

Posebna priznanja, pokal i novčanu nagradu od 100 KM dobile su i natjecateljice  Biljana Krtalić iz Mostara te Antonia Bošnjak iz Širokoga Brijega.

Program obilježavanja ‘Svibanjskih sjećanja’ završava Večeri hrvatske glazbe Glazbene škole Široki Brijeg u Franjevačkoj galeriji Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.