Milorad Dodik je novi predsjednik RS-a

Milorad Dodik je novi predsjednik Republike Srpske nakon ponovnog brojanja glasova.

Završeno je ponovno prebrojavanje glasova za predsjednika i potpredsjednika Republike Srpske, nakon čega je utvrđeno da je najviše glasova dobio kandidat SNSD-a Milorad Dodik, kazao je na sjednici SIP-a Vanja Bjelica Prutina.

Izvješće o ponovnom prebrojavanju glasova usvojeno je na današnjoj 73. sjednici Središnjeg izbornog povjerenstva Bosne i Hercegovine, ali ne jednoglasno.

Glavni centar za brojanje u Zetri je u prethodnom razdoblju ponovo prebrojao glasove sa više od 2.000 biračkih mjesta za razini predsjednika RS, gdje su utvrđene razne nepravilnosti, kao što su neispravno pakiranje glasačkih listića i vreća, nedostatak vreća, krivotvoreni glasački listići i slično. O svim nepravilnostima obaviješteno je Tužiteljstvo BiH, prenosi Klix.ba.

(www.jabuka.tv)

13 komentara

 • Koji su smutljivci stranci. Kad su vidjeli prosvjed, povukli su se. Pokušali su na sve načine maknuti ga, ostao im je samo atentat. Ni to nije isključeno kad vide nemoć. Jadan ti je onaj koga stranci oslobađaju.

 • Hrvatima uveli sankcije pa čak i Gordani Tadić. Zanimljivo pitanje, zašto te sankcije nisu uveli Komšiću, kršitelji a Dejtona, Bakirovom prebrojavanju oružja. Čudna neka pravda od međunarodnih hoštaplera.

  • sve lose sto se nama hrvatima dogadja, smo mi hrvati i zasluzili. (NE)Izadjimo opet na izbore, dajmo glasove HDZ-u i ostalima – i pustimo da nas nastave voditi u propast. Sve smo zasluzili!!

 • Komsic je hrvatima ukrao izbore. Legitimitet nema i tocka. Svi koji su glasali za Komsica ne misle dobro hrvatima, drzavi BiH a i svome narodu. Uzima placu a niti ga je tko primio gdje 4 god niti mu je tko dosao. Nepoželjan lik svugdje. Ovaj mandat od 4 god ako ostane bice jos gore. Tek sada je nepoželjan svugdje. Fuuujjjj.!

 • Čestitati liku koji je na čelu tvorevine iz koje je protjerano i pobijeno pola milijuna Hrvata i Bošnjaka. Dokaz da je ljudska glupost bezgranična kao i svemir. Mogao bi ovde danima da analiziram ovog krkana ali ; komu/ čemu.

  • Vec se znalo da je Dodik pobijedio, ali na prigovor opozicije na celu sa Borenovicem i Crnadkom, CIK je moralo reagireti. Dodik se sada moze radoveti, ne zbog ove pobjedede koja je ionako bila poznata, nego zbog toga sto je ova optuzba za navodnu kradju od opozicije, samu opoziciju bacila u daljinu. Od ove agresivne lazi opozicija je samu sebe kaznila za sledece izbore.

   • Čestitka Miloradu Dodiku na poštenom izboru da predstavlja Srbe u BiH!
    Ima ih koji su protiv čestitamja, a ne bi bili protiv da se RS pripoji Bošnjavima.
    Manje je protjrtano Hrvata gfje vladaju Srbi nego gdje vladaju Bošnjaci.

 • Bošnjaci su protiv Dodika zato što Dodik żeli da sačuva dogovor iz Daytona.
  Hrvati podrżavaju Dodika zazo što dogovor iz Daytona odgovara većini Hrvata u BiH.
  Ne podržavaju Hrvati protjerivanje Hrvata iz Posavine u čemu Dodik nije učestvovao, već podržavaju dogovor tri BiH Naroda u Daytonu, što bi Bošnjaci mijenjali ali samo u svoju korist.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.