Milanović: Tekstovi na nekim portalima u BiH intoniraju da je Hrvatska neprijatelj muslimana | Jabuka.tv

Milanović: Tekstovi na nekim portalima u BiH intoniraju da je Hrvatska neprijatelj muslimana

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u Koprivnici se obratio novinarima nakon svečane sjednice u povodu Dana grada Koprivnice i potvrdio da je razgovarao s austrijskim predsjednikom o nedavnom terorističkom napadu u Beču.

Niti on niti ja nismo izvršna vlast. Ono što se dogodilo je strašno. Radi se o mladom muškarcu koji je to učinio. Njegov stric je živio u Hrvatskoj. To su bili ljudi, po onome što znamo, krajnje umjereni, kazao je Milanović.

Potom je dodao da mu se “ne sviđa način na koji neki mediji u BiH opisuju Hrvatsku i njezin odnos prema ilegalnim migrantima koji pokušavaju preći hrvatsku granicu”.

U BiH kampiraju tjednima, a onda metodom pokušaja i pogreške prođu, ili ne prođu ili ih hrvatska policija vrati natrag, što ona mora raditi, nadam se na što mirniji način. Ti tekstovi po nekim portalima su intonirani kao da je Hrvatska neprijatelj muslimana. To je vrlo ružno i potencijalno opasno tako da ih pozivam da dođu pameti i da oni koji na njih imaju utjecaj, vlasti u Bosni i Hercegovini, da obrate pažnju na to, jer od toga nastaju ovakve stvari s kojima sam danas pričao s predsjednikom Republike Austrije Alexanderom Van der Bellenom, kazao je Milanović.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

 • Gospodine Milanoviću trebate ih samo po uzoru na jesen dvije i petnaeste(2015), transportirati u njima dragu Njemačku kamo ih je nimalo slučajno pozvala baba Anđa Mwerkel.Nisu oni,migranti, pali s neba i u Bosnu i U HRVATSKU A SRBIJA IH SAMO TRANSFERIRA ŠTO PRIJE PREKO DRINE I DALJNJE KA E-Uniji.
  Naravno, ni slučajno ih neče “skladištiti ” u pogranične zone takozvane Republike Srpske jer je cilj destabilizirat i Hrvatsku i Federaciju.
  Njemačka, ona je ionako daleko ali dobar dio migranata svakodnevno nalazi put do Austrije i Njemačke.
  Samo treba shvatiti tko stoji iza ove planirane migracije muslimanskog stanovništva u Europu.To su u prvom redu Turska i njeni arapski saveznici, zatim jaki politički, gospodarski, financijski i bankarski lobiji koji drmaju današnjom Njemačkom!
  Narod , njemački, ionako nitko ništa ne pita isto kao što u Hrvatskoj nitko ništa ne pita Hrvate,obične ljude a to smo na primjeru Plenkovićeve vlade osjetili na svojoj koži nekoliko puta zadnjih par godina-primjer Istanbulske konvencije i Marakeškog sporazuma , protivno volji goleme većine hrvatskog naroda.
  Lovro,licemjer, nečovjek i parazit u službi nečasne politike hadezea i briselskih ćata, takođe je odradio svoj posao gušeći legalan referendum 600 tisuća Hrvata koji su digli svoj glas protiv vlade Plenkovićeve, izbornog zakona kakav ne postoji nigdje u svijetu ,koji manjinama daje prava da odlučuju tko će sataviti vladu.Usput, nigdje u Europi nikakvi manjinski zastupnici ne postoje kao politička snaga u parlamentu nego samo folklorno i kulturološki , dakle samo na nivou deklarativne simbolike neke zajednice.
  Dakle,oni koji su ih pozvali krivci su za svaku nevinu žrtvu koja završi pod džihadističkim nožem, bombom ili vozilom kojim gaze ljude kao kukuruz.
  Njemačka politička i bankarsko financijska oligarhija , zajedno s arapskim zaljevskim zemljama stoji iza plana naseljavanja muslimana u Europu,Čini se kako je više u igri opcija natalitetne politike naspram domicilnog europskog stanovništva negoli stvarna potreba za jačanjem gospodarstava Njemačke.
  Jer za pedest godina Europljani bi se doslovce prepolovili u odnosu na danas a
  ovi koji danas i jučer dolaze bi se otprilike učetverostručili pa bi za samo pedeset godina odnos stanovništva bio otprilike samo malo u korist europskog domicilnog stanovništva a za otprilike dvadeset godina poslije, muslimani bi bili većina u Europi a starosjedioci Europe manjina.To bi ujedno i bio kraj KRŠčANSKE EUROPE KAKVU POZNAJEMO ALI TKO ZNA PA ZAR I HITLER U KRŠĆANIMA ODNOSNO KATOLICIMA I ŽIDOVIMA NIJE VIDIO NAJVEČU OPASNOST I PRIJETNJU ZA SVOJE ĐAVOLSKE PLANOVE.”

Komentiraj: