Milan Balotelliju zabranio nošenje nedolične odjeće i frizura

Klauzulom koja jamči dobro ponašanje na i izvan travnjaka obogaćen je ugovor kojeg će Mario Balotelli potpisati kao pristupnicu Milanu. Talijanski reprezentativni napadač u klub sa San Sira došao je na jednogodišnju posudbu iz Liverpoola.

U Milanu znaju da je Balotelli ‘paket’ koji nije sposoban isporučiti samo golove već i kontroverze kojima njegova karijera obiluje i koje su ga već sada koštale sigurnosti u postavama momčadi klubova čije je dresove nosio. I zato su se odlučili osigurati.

WAS HIS FAULT 😅😂.. Parking tickets boy!👏🏿

Fotografiju objavljuje Mario Balotelli🇮🇹🗿👪 (@mb459)

Balotelli tako ne smije narušiti imidž kluba pa će njegove objave na društvenim mrežama biti pomno praćene. Zabranjeno će mu biti nositi nedoličnu odjeću, ali i frizuru. Ne smije pušiti cigarete, posjećivati noćne klubove i mora se na vrijeme pojavljivati na treninzima svoje nogometne momčadi. Limitiran će biti i u konzumaciji alkoholnih pića.

Dodajmo da se putem profila na Facebooku Balotelli oprostio od Liverpoolovih navijača. Poručio im je da ovo nije zbogom i da će i dalje navijati za klub. Osim u slučaju da se namjere na Milan, prenosi Telegram.hr.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: